Post by tertipiraphy on Feb 5, 2022 3:12:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendamise punktid ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Minecraft Аркаде esa
Mulle meeldib see mäng, sest see annab teile väljakutse, kuid mõnikord on see liiga raske, kuid jätkake proovimist ja ärge andke alla. See annab teie punutistele tõesti trenni
Mulle meeldib mäng, aga liiga palju pikki reklaame. Ja reklaamide hulk suurenes, kui tase tõusis. Desinstallimisel muudavad paljud reklaamid mängu vähem nauditavaks.
Saan aru. Saan tegeleda tasuta mängu reklaamidega. Aga pärast iga mõistatust? 5-sekundilise mõistatuse jaoks kulub reklaami kustutamiseks vähemalt 15 sekundit. Tasakaalustage, see pole lihtsalt seda väärt.
Brain Out: Can you pass it? Hlavolamy ywx
Lõbus ja ärritav. Palju sarkasmi, aga sõõm värsket õhku. Oleks 5, kuid seal on liiga palju sõnasõnalisi ja sarkastilisi vastuseid. Täiesti mängimist väärt.
See on hea mäng, aga ma olen tasemel 132 kinni! See on sõna otseses mõttes võimatu ja näpunäited ei aita üldse... Kui ma sellest aru ei saa, siis pean mängu desinstallima, sest arvan, et 3 reklaami vaatamine taseme vahelejätmiseks pole seda väärt.
See on väga hea mäng ja selles on lihtsalt liiga palju reklaame. Ma saan aru, et nad peavad raha teenima, kuid see on pärast iga taset. Peale selle on see väga lõbus!
Hea arendav mäng.
Ma armastan seda mängu. Mulle meeldib see mäng, sest see on väljakutsuv ja lõbus. Reklaamid on natuke tüütud, kuid ma ei hooli sellest nagu teised inimesed. Olen sõltuvuses! Aitäh selle loomingu tegemise eest!
Liiga palju reklaame. Samuti on mõned mõistatused naeruväärsed. Ma saan aru, et soovite väljakutseid saada, kuid mõnda neist on praktiliselt võimatu aru saada, kuna neil pole mõtet. Mida on telefoni raputamisel pistmist kellelegi limonaadi ulatamisel? Või telefoni tagurpidi keeramine lülitab valguse sisse/välja?
See mäng on tõesti kasulik, sest see võib aidata selliste asjadega nagu (asjadele edasi mõtlemine) ja aitab teil targemaks saada! Soovitan seda rakendust! Hindan rakendusi kõrgelt, nii et proovige ja vaadake, kas see rakendus on teile kasulik. See rakendus võib teid palju segadusse ajada, kuid lõpuks saate sellest aru. Hüvasti ilusat päeva/ööd. 😇😄
Päris hea ajumänguks, kuid mõned tasemed pole tõesti lahendatavad, isegi kui vihjest aru saate. Mäng ei tee koostööd.
Ma pole kunagi mänginud ühtegi mängu, kus oleksin ühe tärni arvustustega rohkem nõustunud kui viie tärniga. Selle mängu seadistamise viis on vastused kas nii lihtsad, et nad on lollid, või nii rumalad, et peate kasutama võtit. Lisaks lülituvad nad pärast iga taset järgmisele ja vaatavad lisamisnuppe, nii et võite kogemata klõpsata nupul Vaata ja lisa. Õnneks ma sellesse ei langenud. Kui soovite tõelist puslemängu, ärge seda hankige. See on loodud ainult reklaamide vaatamisega raha teenimiseks.
Hea mäng, kuid lisad on pärast iga mõistatust. Mõned tasemed on lihtsalt lisatud. Kuid isegi kui valisite võtme saamiseks lisamist vaadata (mis muide viib mängu reitingu alla), pole see enamasti valmis. Vaatasin ka äsja hunnikut 5-tärni arvustusi ja nii arendajate poolt võltsitud heli, mis teeb mulle haigeks.
See mäng on nii naljakas! See paneb mind mõtlema väljaspool kasti, see on nii sarkastiline nagu minagi! See on tõesti nutikas sellega, kuidas see mind ära petab, ja seal on palju peidetud vastuseid... Ma ei ole väga loominguline, kuid see rakendus tekitab minus avatud meele ja loova südame!
Mulle tegelikult meeldib see rakendus, sest saate oma aju kasutada alati, kui seda kuulete, kuid kui teil on raske lahendusi teha, võite kasutada klahve ja see annab teile reklaamide järel vihje.
Olen seda mängu juba mõnda aega mänginud. Ka mu sõbrale meeldib see, aga ma ei usu, et ta mõistab, et ÜHEL TASEMEL MA TEGIN, MA SAI 16 KUULUTUST UH HUH, ma ei valeta. Tõsiselt, seal on palju reklaame. See mäng on päris hea, kuid see teeb mind nii pettunud, et seal on nii palju kuradi reklaame. PALUN NEIST VABANEMA !!
See on nii hämmastav ajumäng. See on väga keeruline. Ja igal tasandil hakkasin mõtlema, kuidas sellele küsimusele vastust välja mõelda. Samuti on liiga palju reklaame. See on ainus probleem, millega olen Brain Outis kunagi silmitsi seisnud. Armas ja hämmastav mäng. Niisiis, ma annan sellele 5 tärni.
Olen seda öelnud ühes teises ülevaates. Kui mängul pole reklaame, poleks mäng tasuta. Mängu mängimiseks peate selle ostma. Jah, ma tean, et mõned inimesed ei taha mängu osta, kuid siiski. Ma ei teeks reklaamidest suurt numbrit. 😁😁😁🦄🦄🌈🦄
Mäng on suurepärane! Aga ma ei tea, mis mõte on sundreklaamidel? Te pakute reklaamide vaatamiseks võtmeid, kuid miks sunnite neid pärast nii palju toiminguid ilma tasu saamata? Mitte ainult tüütu, vaid paneb mind tahtma täielikult loobuda
See on huvitav mäng. Siiski on reklaame liiga palju! On tüütu lisada iga kord, kui taseme läbite. Ma saan aru, et seda on vaja, kuid leian, et see on liigne.
Brain Out: Can you pass it? Slagalice opq
Lookiga on äke
Brain Out: Can you pass it? Slagalice opq
Brain Out: Can you pass it? Puzzle habk
Ma arvan, et see mäng on parim, see aitab teil õppida, millist õppimist see on lihtne, kuid mõnikord muutub see keeruliseks ja kui see on keeruline, on see ikkagi väga lõbus, saate asju välja mõelda, kasutate oma aju, see aitab meil ja kõigil, kes arvavad, et see on igav, peaks see lihtsalt kustutama ja kas teadsite, et töötajad näevad seda, ma arvan, et see mäng on üks mu telefoni lemmikuid ja kui keegi arvab, et see pole hea rakendus, peaks ta selle lihtsalt kustutama
Brain Out: Can you pass it? પઝલ aqr
Põhjus, miks panin kolm tärni, sest reklaame ei saa vahele jätta, osad on vahele jäetud aga enamus mitte ja ainuke võimalus neist lahti saada on maksta, peale selle on kõik muu hea.
Naudin mängu väga.. Paneb mõtlema, et ehk on sinu võimalused positiivsed. Esimest korda mängisin seda mängu ja mu mõistus läks kohe õhku. Õiged vastused olid valed, nii et pidin reaalsuse kahtluse alla seadma. Nautige mängu ja uut värskendust väga.
Liiga palju reklaame iga mängu vahel. Tekitab meelehärmi väljakutsete vastuvõtmise soovi ja ärritab. Ma mõistan, et sponsorid on vajalikud mängude jaoks, kuid see on naeruväärne, pärast iga mängu ja mängu ajal ? Oleks andnud -5 tärni, kuid 1 on madalaim. Ärge raisake oma aega ega ruumi telefoni/sülearvuti peale.
Esimese paari taseme jaoks oli kõik korras, tundus, et see tuleb tore mäng. Pärast seda, kui olin läbinud taseme, mis sunnib teid mängu kiitma ja julgustab teid seda hindama, ujutati mind üle reklaamidega, mis olid pikemad kui iga taseme tegelik mänguviis. Need reklaamid pole mitte ainult uskumatult tüütud, vaid mulle tundub ka hägune, et nad julgustavad teid mängu hindama enne, kui paljastavad teile liigse reklaamiprobleemi.
Suurepärane mäng, värav, et pärast IGA ÜKSIT TASEME on reklaam! Palun muutke KA oma reklaame, millel on provokatiivne sisu. Minu 8-aastane mängib seda, ma just märkasin seda. Kahjuks kustutatakse see kõigilt kontodelt.
Nii palju kui mulle see mäng meeldib, häirib mind ainult üks asi ja see on see, kui palju on lisatud. Kui olete kannatlik inimene (erinevalt minust) ja suudate oodata lisade lõppu, siis see mäng on see, mida ma teile väga soovitan.
See mäng on väga tore, mulle meeldivad illustratsioonid ja küsimused, kuid pean tunnistama, et sellel on oma tõusud ja mõõnad ennekõike paljude küsimuste osas, millele te ei oska isegi vastata, mistõttu ma selle kustutan, see on ka väga aeglane ja sinna saab lisada palju. P.s jätkake tööd!
Sellel mängul pole mõtet. Kõik matemaatika probleemid on täiesti valed ja kui sa tahad proovida neid proovida ja nende enda õnne, rakendades kõike, mida olete matemaatikas kunagi teadnud, enne kui üks neist töötab. Mäng tehti kindlasti minu 4-aastaseks.
Täielik PASK
Minu jaoks on see kindlasti meelt ergutav. Paneb karbist välja mõtlema. Siiani pole mul ühtegi viga esinenud ja reklaame ei ilmu palju. Mulle väga meeldib see mäng. Ma näen end tulevikus seda mängimas. Loodetavasti aitab see teie mainet parandada. Ja ma loodan ka, et aitan inimesi, kes arvustusi loevad.
Mäng on lõbus, täis trikke. Kuid pärast iga väljakutset võite sama hästi vajutada nuppu "Vaata videot" ja teenida võti, sest niikuinii vaatate seda ikkagi. Nii palju lisasid ja videoid.
See algab täiesti vastuvõetav reklaamiga iga 5 või 6 taseme järel, kuid see on vaid selleks, et teid sisse meelitada. Kui olete jõudnud 20. taseme lähedale, näete pärast ühte taset reklaami. Need on lühikesed reklaamid, kuid see rahulolu triki väljamõtlemisest on täielikult alla löödud, kui peate sama läbi istuma ja seda juba 10. korda järjest. Nautisin seda umbes 15 minutit ja seejärel eemaldati ebameeldivate reklaamide tõttu.